27 شهريور 1401 12:10
شرایط شرکت در مسابقه
جایزه نوآوری آزاده در دو بخش استارتاپ ها و شرکت های دارای محصول نوآورانه برگزار می شود. در بخش اول، استارتاپ هایی که از تیم های حداقل دونفره تشکیل شده اند به شرط داشتن نمونه محصول اولیه (MVP) و کامل بودن مدل کسب وکار می توانند در جایزه نوآوری آزاده شرکت کنند.
بخش دوم جایزه نوآوری آزاده با حضور مجموعه های فناور یا نوآور برگزار می شود که یکی از شرایط ارائه محصول کاربردی یا سابقه تأسیس ۲ سال (بیشتر) یا درآمد مناسب و رو به رشد را داشته باشند.
پس از ثبت نام و بررسی تیم ها و مجموعه های داوطلب، داوران رویداد جایزه نوآوری آزاده کار خود را شروع می کنند. در مرحله نخست، داورانی شامل متخصصان حوزه های مختلف کسب وکار، طرح های ارسالی را بررسی و دوبرابر ظرفیت مورد نظر گزینش می کنند.
معیارهای داوری رویداد
بر اساس اعلام دبیرخانه این رویداد، نوآوری، شناخت واقعی یک مشکل، ارائه راهکار خلاقانه متناسب با نیاز بازار، تبیین ارزش های مناسب و داشتن پتانسیل رشد از معیارهای داوری رویداد است.
میزان سرمایه گذاری روی استارتاپ های مردانه ۷برابر استارتاپ های زنانه است!
مهندس کتایون سپهری، رئیس کمیته علمی رویداد جایزه نوآوری آزاده اشاره کرد که به صورت متوسط ۱۰درصد از افراد هر جامعه کارآفرین هستند که از این تعداد ۱۰درصد به زنان اختصاص دارد، ولی در توسعه اکوسیستم استارتاپی، این آمار به ۲۰درصد افزایش پیدا کرده است. با وجود اینکه استارتاپ های به رهبری زنان از هر یک دلار سرمایهVC که جذب می کنند ۷۸سنت و استارتاپ های مردانه ۳۱ سنت تولید می کنند، میزان سرمایه گذاری سرمایه گذاران جسور روی استارتاپ های مردانه ۷برابر استارتاپ های زنانه است. مجموع این عوامل ما را بر آن داشت تا موضوع سال اول جایزه را به استارتاپ ها و شرکت های نوآور زنان اختصاص دهیم.
رئیس کمیته علمی این رویداد با اشاره به فرایندهای انتخاب ایده ها و تیم های برتر گفت: ۱۷۱;معیارهای اصلی داوران این رویداد، مواردی همچون نوآوری، شناخت یک مشکل واقعی، ارائه راهکار خلاقانه مطابق نیاز بازار، تبیین ارزش های مناسب، داشتن پتانسیل رشد، برخورداری از مزیت رقابتی پایدار و داشتن تیم مناسب را شامل می شود.۱۸۷;
به گفته او، پس از داوری مرحله نخست، به منظور آماده سازی تیم های برگزیده، جلسات آموزشی و منتورینگ برگزار می شود تا تیم ها ضمن اصلاح و رفع چالش های ارائه (Pitch Deck)، به خوبی برای رویداد نهایی مهیا شوند. در مرحله بعدی داوران رویداد جایزه نوآوری آزاده، تیم های برتر را برای ارائه به بخش پایانی انتخاب می کنند.
در روز رویداد، شرکت ها و صندوق های سرمایه گذاری ضمن داوری و انتخاب تیم های برتر هر بخش در سه سطح و اعطای جوایز، امکان سرمایه گذاری روی هر تیم را بررسی خواهند کرد.
تیم ها و مجموعه های علاقه مند به حضور در رویداد جایزه نوآوری آزاده از امروز (نهم شهریور) تا ۲۵ شهریورماه می توانند با مراجعه به وب ۸۲۰۶;سایت جایزه نوآوری آزاده مراحل ثبت نام و ارسال ارائه خود را انجام دهند.
نخستین دوره جایزه نوآوری آزاده پس از انتخاب تیم ها، برگزاری کارگاه های آموزشی و منتورینگ و۸۲۳۰; در نهایت روز ۲۵
آبان ماه سال جاری با برگزاری مراسم نهایی و اهدای جوایز به کار خود پایان می دهد.
شبکه سازی و توانمندی بانوان کارآفرین
بخش دیگری از رویداد جایزه نوآوری آزاده به بررسی چالش ها و راهکارهای توسعه نقش زنان کارآفرین اختصاص دارد. در این بخش نشست ها و جلسات هم اندیشی با حضور بانوان استارتاپی فعال حوزه فناوری اطلاعات برگزار می شود.
به گفته رئیس کمیته علمی رویداد جایزه نوآوری آزاده، حمایت از استارتاپ های بانوان، بخش ثابت این رویداد در سال های آینده خواهد بود.
تاریخ های مهم رویداد
ثبت نام این رویداد از نهم شهریور آغاز شده که تا ۲۵ شهریور ادامه دارد. نخستین دور داوری و انتخاب طرح ها به میزان دو برابر ظرفیت از اول تا دهم مهر خواهد خواهد بود. ۱۲ تا ۲۹ مهرماه به بررسی طرح ها، برگزاری کارگاه های آموزشی، منتورینگ تیم ها برای شیوه مناسب ارائه اختصاص دارد و نیز داوری و انتخاب طرح های برتر برای مرحله نهایی ۱۹ آبانماه خواهد بود. همچنین داوری نهایی و انتخاب تیم های برتر نیز ۲۵ آبان ماه سال جاری است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جایزه نوآوری آزاده می توان به صفحات رسمی info@azadehaward.ir (www.azadehaward.ir) مراجعه نمایید .