راهکارهای همکاری جهاددانشگاهی با پارک علم و فناوری هایتک کرمان بررسی شد
در نشست مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان و هیات همراه در محل نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان، راهکارهای همکاری های متقابل بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مسعود ابراهیمی، مشاور رییس جهاد دانشگاهی پس از بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری هایتک کرمان در نشستی با مسئولان پارک اظهار کرد: جهاددانشگاهی دارای سه پارک علم و فناوری است که پارک ملی علوم و فناوری͏ های نرم و صنایع فرهنگی در حوزه͏ های نرم و صنایع خلاق نظیر IT، برنامه͏ نویسی، تجارت الکترونیک، انیمیشن، صنایع دستی و گردشگری فعال است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی همچنین دارای ۷۰ مرکز رشد و نوآوری در سطح کشور است که بیش از ۱۵۰۰ شرکت فناور در این مراکز فعالیت می͏ کنند. در این عرصه نیز آمادگی داریم محصولات را به اشتراک بگذاریم و هر جا که محصولات تولیدی این شرکت͏ ها در امتداد زنجیره͏ های موجود در استان باشد، امکان همکاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از پنج هزار میلیارد تومان سرمایه͏ گذاری با دانش فنی ایجاد شده توسط جهاددانشگاهی در نقاط مختلف کشور انجام شده، پیش بینی کرد این رقم تا پایان سال به ۹ همت برسد.
مشاور تجاری سازی رییس جهاددانشگاهی، کارکردن در شهرستان͏ ها و استان͏ ها را سخت͏ تر از پایتخت توصیف و از اقدامات انجام شده در پارک هایتک تشکر و برای ارتباط پارک علم و فناوری هایتک کرمان با مراجع و نهادهای مختلف در سطح ملی اعلام آمادگی کرد.
ابراهیمی با اشاره به ارزیابی مراکز نوآوری توسط جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تلاش می͏ کنیم با مدل͏ های اقتصادی جلو برویم و با تقویت ابعاد فناوری به سمت خلق ارزش افزوده در پردیس͏ ها و شرکت͏ ها حرکت کنیم.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت ۳۰۰ شرکت در مجموعه پارک هایتک، بر لزوم شبکه͏ سازی بین شرکت͏ های پارکی تاکید کرد.
دکتر فرشید کی͏ نیا افزود: شرکت͏ ها به بازارفروش نیاز دارند و جهاددانشگاهی می͏ تواند در این زمینه کمک کند.
رئیس پارک هایتک با بیان اینکه مرکز رشد تخصصی تولید محتوا را در کرمان راه͏اندازی کرده͏ ایم که برخی از شرکت͏ های آن با استودیوهای اروپایی همکاری می͏کنند، خواستار حمایت جهاددانشگاهی از این مرکز شد.
وی با مهم خواندن نقش صنایع خلاق در درآمدزایی از آنها به عنوان ظرفیت جدید همکاری با جهاد دانشگاهی نام برد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان نیز در این دیدار، با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت͏ های دانش بنیان بومی در تامین نیازهای صنایع، از جمله جمع آوری لیست قطعات پرمصرف در صنایع استان از سوی پژوهشگران کرمانی خبر داد.
به گفته مهدی بازمانده، جهاددانشگاهی به دنبال تکمیل کردن چرخه تامین نیازهای صنایع و شرکت͏ های استان از داخل و به کمک شرکت͏ های دانش بنیان و فناور و ظرفیت پارک هایتک در استان است.
گفتنی است: مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور به همراه رییس جهاددانشگاهی استان کرمان از سازمان نظام مهندسی معدن استان، فولاد بوتیا، پارک علم و فناوری بازدید کردند که سازمان نظام مهندسی درخواست همکاری برای فرآوری تیتان و پارک علم و فناوری نیز استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای بومی سازی قطعات و تجهیزات و تولید انرژی با استفاده از سلولهای خورشیدی از جهاددانشگاهی استان کرمان را داشتند.